Mi Via Advisory Committee (MVAC)

October 26, 2017 12:00pm to 4:00pm

Meeting Location:

Department of Health 5301 Central NE 17th Floor conference room Albuquerque, NM 87108

Conference call #: 1-515-739-1034; pass code 742089#

<u>Agenda</u>

- 1. Welcome and Roll Call (5 minutes) 12pm- 12:05pm
- 2. Review agenda & Announcements (10 minutes) 12:05pm 12:15pm
 - a. Add/remove items
 - b. Public Comment sign up
 - c. Review of Ground Rules
- Review/Approve minutes July 27, 2017 & Action Items Follow-up (10 minutes) 12:15pm -12:25pm
- MVAC Membership- (10minutes): Upcoming nominations and reminder about terms ending Request for nomination of Officers to be selected at January MVAC meeting. Call for member nominations will go out in the November and December Newsletter. 12:25pm – 12:35 pm
- 5. Purchasing Issues Letter of Explanation (5 minutes) 12:35pm -12:40pm
- 6. Planning meeting goals of MVAC over next 2 years (15min) 12:40 pm -12:55pm
- 7. New "Committee Reporting Form" for ACQ. Discuss content and format of proposed form. (15 minutes) 12:55pm -1:10pm
- 8. Break (10 minutes) 1:10pm -1:20pm
- 9. Update from recent ACQ meeting (10 minutes) 1:20pm -1:30pm
- 10. Discussion of 2015 Retreat, Priorities and Direction (Standing Agenda Item) (30minutes) 1:30pm -2:00pm
- 11. Participant Issues/Experiences (Standing Agenda Item 20 minutes): 2:00pm -2:20pm
- 12. Break (5 minutes) 2:20 pm -2:25pm

- 13. Fiscal Management Agency Update (Conduent) (20 Minutes) 2:25pm -2:45 pm
- 14. Third Party Assessor Update (Qualis) (20 Minutes) 2:45 pm -3:05 pm
- 15. HSD/DOH Update (Kresta Opperman, DOH update and DOH Know Your Rights update) (30 minutes) 3:05 pm 3:35 pm
- 16. Public comment (10 minutes) 3:30pm-3:40pm 3:35 pm -3:45 pm
- 17. Wrap Up of meeting (discussion of meeting time, longer agenda, agenda items for next meeting etc..) (10 minutes) 3:45pm -3:55pm
- 18. Close (5 minutes) 3:55pm-4:00pm
 - a. Next Meeting is scheduled on January 25, 2018 Department of Human Services 2025 South Pacheco, Santa Fe, NM 87505