Mi Via Advisory Committee (MVAC) 4/23/15 1:00pm to 4:05pm

Meeting Location:

Department of Health/DDSD 5301 Central NE Suite 203 Albuquerque NM 87108

Conference call #: 1-712-432-0360; pass code 742089#

<u>Agenda</u>

- 1. Welcome and Roll Call (5 minutes) 1:00pm—1:05pm
- Review agenda & Announcements (10 minutes) 1:05pm 1:15pm a. Add/remove items
 b. Public Comment sign up
- 3. Review/Approve minutes 1/29/15 & Action Items Follow-up (15 minutes) 1:15pm -1:30pm
- 4. Review/Approval of By Law Revisions (5 Minutes) 1:30pm-1:35pm
- 5. Agenda Submission: Tony Chavez (15 Minutes) 1:35pm-1:50pm
 - a. Automatic Vendor Pay
 - b. What can Mi Via do to enhance person-centered philosophy?
 - c. What can Mi Via do to help participants have better accessibility for services?
- 6. Discussion of Nominations/Voting in of New Members (20 minutes) 1:50pm-2:10pm
- ACQ Request: Mi Via Public Relations Project: Status update Regina Lewis, Mi Via Program Coordinator (10 minutes) 2:10pm – 2:20pm
- 8. Break (10 minutes) 2:20pm-2:30pm
- Agenda Submission: Leslie Martinez: (15 Minutes) 2:30pm-2:45pm
 a. Mi Via Regulations and the Public Comments received on February 16, 2015
- 10. Agenda Submission: Stevie Bass (15 Minutes) 2:45pm-3:00pm
 a. Advisory Council on Quality for Individuals with Developmental Disabilities and their Families (ACQ)
- 11. Fiscal Management Agency Update (XEROX) (20 Minutes) 3:00pm-3:20pm
- 12. Third Party Assessor Update (Qualis) (15 Minutes) 3:20pm-3:35pm
- 13. HSD/DOH Update (15 minutes) 3:35pm-3:50pm (Shari Roanhorse, Melanie Buenviaje, Christine Wester)
- 14. Public comment (10 minutes) 3:50pm-4:00pm
- 15. Close (5 minutes) 4:00pm-4:05pm

a. Next meetings scheduled for:

July 23, 2015 1pm-4pm Santa Fe October 22, 2015 1pm-4pm Albuquerque