Mi Via Advisory Committee

04/25/13 1:00 pm to 4:00 pm

Meeting Location:
Bank of the West Building
Executive Conference Room
5301 Central Ave. NE Suite 201
Albuquerque, NM 87108

Conference call #: 1-719-955-0562; pass code 943143#

<u>Agenda</u>

- 1. Welcome and Roll Call (5 minutes) 1:00—1:05
- 2. Review agenda & Announcements (10 minutes) 1:05 pm 1:15 pm
 - a. Congratulations to the Chair and Vice Chair (Stevie Bass, Doris Husted)
 - b. Congratulations to Guy Surdi, new MVAC member
 - c. Add/remove items
 - d. Public Comment sign up
- 3. Review and approve minutes 01/30/2013 (5 minutes) 1:15 pm -1:20 pm
- Fiscal Management Agency Update [Xerox] (Heather Ingram)(10 minutes) 1:20 pm 1:30 pm
- 5. Third Party Assessor Update [Molina] (Kim Shipman)(10 minutes) 1:30 pm -1:40 pm
- 6. Break (10 minutes) 1:40 pm 1:50 pm
- 7. HSD Update (30 minutes) 1:50 pm 2:20 pm. a. Exempt Services and Program Bureau--Mi Via (Scott Turner & Shari Roanhorse-Aguilar)
- 8. Update on Centennial Care from attendees at the 4-15-13 Medicaid Advisory Committee meeting (volunteers)(15 minutes) 2:20 pm—2:35 pm
- Centennial Care workgroup (Stevie Bass) (55 minutes) 2:35 pm—3:30 pm
 Centennial Care information sharing
- 10. Survey subcommittee update –discussion (10 minutes) 3:30 pm 3:40 pm a. Chair of subcommittee will provide the update (Tana)
- 11. Action Items Follow-up (5 minutes) 3:40 pm- 3:45 pm
- 12. Public comment (10 minutes) 3:45 pm 3:55 pm
- 13. Close (5 minutes) 3:55 pm 4:00 pm a. Next meeting scheduled for Wednesday, July 31, 2013, 1-4 p.m. in Santa Fe (37 Plaza La Prensa, Santa Fe, NM 87507) Confirmed