## Mi Via Advisory Committee 07/31/13 1:00 pm to 4:00 pm

Meeting Location: 37 Plaza La Prensa Santa Fe, NM 87507

## Conference call #: 1-719-955-0562; pass code 943143#

## <u>Agenda</u>

- 1. Welcome and Roll Call (5 minutes) 1:00-1:05
- Review agenda & Announcements (10 minutes) 1:05 pm 1:15 pm a. Add/remove items
  - b. Public Comment sign up
- 3. Review and approve minutes 04/25/2013 (5 minutes) 1:15 pm -1:20 pm
- Fiscal Management Agency Update [Xerox] (Heather Ingram)(15 minutes) 1:20 pm 1:35 pm
- 5. Third Party Assessor Update [Molina] (Kim Shipman)(15 minutes) 1:35 pm -1:50 pm
- HSD Update (15 minutes) 1:50 pm 2:05 pm. Exempt Services and Program Bureau--Mi Via (Scott Turner & Shari Roanhorse-Aguilar)
- 7. Break (10 minutes) 2:05 pm 2:15 pm
- Update on Centennial Care (60 minutes) 2:15 pm—3:15 pm HSD—Centennial Care Bureau (Crystal Hodges, Cathy Rocke) a. Review updated 07-10-13 memo from Stevie Bass
- Department of Health Dental Clinic staff position reclassification (Stevie Bass) (10 minutes) 3:15 pm—3:25 pm
- 10. MVAC members terms that are expiring –discussion (15 minutes) 3:25 pm 3:40 pm Four members original terms were for 2 years (Stevie, Althea, Nadine, Tony) (Stevie)
- 11. Action Items Follow-up (5 minutes) 3:40 pm- 3:45 pm
- 12. Public comment (10 minutes) 3:45 pm 3:55 pm
- Close (5 minutes) 3:55 pm 4:00 pm
  a. Next meeting scheduled for Thursday October 24<sup>th</sup>, 2013 1-4 p.m. in Albuquerque (5301 Central Ave. NE, Bank of the West Building, suite #201, Albuquerque, NM 87108)