Mi Via Advisory Committee (MVAC)

October 24, 2019 12:00pm to 4:00pm

Meeting Location:
5301 Central Ave NE
Lotus Conference Room 2nd Floor
Albuquerque NM 87108

Conference call #: 1-605-313-5107 ; pass code 742089#

Agenda

- 1. Welcome and Roll Call 12:00 pm- 12:10 pm (10 minutes)
- 2. Review agenda & Announcements (20 minutes) 12:10 pm 12:30pm
 - a. Add/remove items
 - b. Public Comment sign up
 - c. Review of Ground Rules
- 3. Review/Approve Meeting Notes from July 2019
 Action Items Follow-up (15 minutes) 12:30 pm -12:45 pm
- 4. Voting of MVAC Nominations 12:45 pm 1:15 pm (30 minutes)
 There are (2) Two open seats
 - Consultant Agency (1)
 - Self-Advocate / Family Member (1)
- 5. Update from the MVAC Chair 1:15pm -1:45pm (30 minutes)
 - a. Disability Summit
 - c. By Laws task force
 - d. Steering Committee update
 - e. Response to ADDCAP Letter from the MVAC
- 6. Break (15 minutes) 1:45 pm -2:00 pm
- 7. Update from the recent ACQ: 2:00 pm 2:10pm (10 minutes)
- 8. Discussion of a Community Calendar for Mi Via. 2:10pm -2:20pm (10 min)
- 9. Break: 2:20pm to 2:30pm (10 minutes) * If Needed*

10. HSD/DOH Update 2:30 pm-3:20 pm (50 minutes)

- EVV Update
- Community Supports Waiver update
- 2020 Waiver Renewal
- Validation Report/ Findings
- 11. Jenny Bartos w/ The DDSD Training Unit
 - Discussion on Advocate/involvement to help develop the Advocate ANE Training.
 3:20pm to 3:35pm (15 minutes)
- 12. Public Comment: 3:35pm –3:45pm (10 minutes)
- 13. Wrap up of meeting: Discussion of Upcoming Agenda items, guest, etc. (3:45pm-4:00pm)
- 14. Close: Meeting Adjourned 4:00pm

MVAC Members please try to attend all Mi Via Advisory Committee Meetings. It is very important that we fulfill our commitment.